Hapia E kuld

Ellie (orange) er flyttet til Kalundborg hos Kaja og familie

Ezma (pink) er flyttet til Næstved hos Diana og familie

Emma (rød) er flyttet til Tune hos Said og familie

Easy (grøn) er flyttet til Rødovre hos Lasse og familie

Enzo er flyttet til Ishøj hos Karin og familie

13/6-2020

Epo (lysegrøn) er flyttet til Slagelse hos Lisbeth og familie

Emil (sort) er flyttet til Hedehusene hos Georgios og familie

Enya (lilla) er flyttet til Søborg hos Ester og familie

Etna (beige) er flyttet til Hillerød hos Diana og familie

Elvis (blå) er flyttet til Herlufmagle hos Kira og familie

Så er hvalpene blevet chippet, vaccineret og fået deres sidste ormekur inden de skal flytte hjemmefra. Dyrlægen var super tilfreds med dem alle:-)

I går var vi på tur til Allerød gågade. Det er altid en fornøjelse. Vi bliver mødt med smil og stor interesse. Alle hvalpene klarede det super fint. De var trætte da vi kom hjem :-)

9-6-2020

Her er ikke kedeligt herhjemme :-)

Hvalpene har nu valgt deres nye familier og glæder sig til de bliver 8 uger så de kan flytte hjemmefra :-)

2-6-2020

Tiden flyver afsted, så nu må jeg nok hellere få opdateret :-) Lopperne trives, vokser, får mange besøg af mennesker i alle aldre og oplever mange ting. De har været med ude og køre flere gange ( hold da op et spetakel de første 5-10 min :-) ) De har været med på træningspladsen nogle gange, det tager de i stiv arm. Windy er en super mor og både Jenka og Bimbo nyder de små :-)

25/5-2020

Der er sket meget siden sidst. De er ved at være nogle små dejlige bisser.  Lidt hårde ved hinanden engang i mellem, tror det kaldes søskende kærlighed :-)

Der kommer stadig rigtig mange på besøg, så de møder en masse forskellige mennesker. De har desværre ikke rigtig fattet at de skal være vågne når der er besøg. Tit sover de mens der er besøg og vågner op når folk er gået :-)

Døren til kravlegården står åben hele dagen, så de selv kan vælge om de vil være inde eller ude. Deres tænder er vokset så meget ud, så det ikke er nødvendigt at deres mad bliver opblødt mere. Bilen er blevet gjort hvalpeklar i dag, så nu kommer de snart med ud og køre :-)

18/5-2020

Verden er blevet en del størrere  for lopperne :-) 

Kravlegården er udvidet og de er begyndt at komme lidt ud i løbegården og i stuen. De er startet med lidt fast føde i dag.

Hvalpenes nye familier er begyndt at komme på besøg, så der sker en masse.

Jeg er så heldig, at der er en super fotograf med et godt kamera blandt de nye familier, så der blev taget nogle rigtig gode billeder ved et af besøgene :-) Tak for det

15/5-2020

Hvalpene har fået halsbånd på, så nu er det lidt nemmere at kende dem fra hinanden :-) Hannerne er blå, lyseblå, grøn, brun og sort. Tæverne er rød, rosa, orange, gul og lilla.

8/5-2020

Det går super godt med de små grå , som vokser og trives :-) Øjnene er tittet frem og de har fået klippet deres syle spidse kløer for første gang. Mormor Jenka og moster Bimbo får lov til at hilse lidt på dem hver dag. Sjovt at se forskellen på hvordan de reagerer :-) Jenka har helt styr på hvordan sådan noget småkravl skal behandles og Bimbo synes de er vildt mærkelige :-) De begyndte at kravle ud af fødekassen, så den er blevet fjernet i dag og en Storm P løsning er lavet indtil de er gamle nok til hele kravlegården. Windy er stadig en super mor som passer de små helt perfekt. Men det er også tydeligt at se, at hun nyder sine daglige gåture :-)

2/5-2020

Der sker ikke så meget :-) Hvalpene spiser, sover og vokser :-)

28/4-2020

Alle hvalpene stortrives :-) De bestiller jo ikke andet end at spise og sove så de tager allesammen fint på i vægt. 

I dag er de blevet registreret hos DKK.

Hannerne hedder : Hapia Epo, Emil, Enzo, Easy og Elvis. Tæverne hedder: Hapia Ellie, Ezma, Emma, Enya og Etna

23/4-2020

Så kom dagen endelig hvor Windy skulle have sine hvalpe :-) Fødslen blev lang. Hun fik den første hvalp kl 0.40 og den sidste kl 16.10. Alt gik godt og det blev til 10 dejlige  store sunde mørke grå hvalpe. 5 af hver :-). Windy klarer det super godt og er en rigtig god mor.  

Dagene inden fødslen